Lleida
11/24° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

La Paeria negocia ara amb Vila-sana per aconseguir un pavelló per al LlistaUn dels problemes és que encara s'han d'acabar de remodelar els vestidors


A menys d'una setmana per al retorn als entrenaments, el Lleida Llista Blava continua sense pavelló on jugar. Després de no arribar la Paeria un acord amb Bell-lloc, ara les gestions se centren en Vila-sana.

La gestió de l'ajuntament sobre l'exili del conjunt llistat va adquirint aires surrealistes a mesura que passen els dies. Després de convertir l'11 de Setembre en un hospital, primer es van plantejar les opcions de Mollerussa i Alpicat, però van ser ràpidament descartades.

Poc després es va suggerir la possibilitat de jugar al Barris Nord, però tampoc va fructificar. El via crucis de l'entitat que presideix Enric Duch va seguir quan es va obrir l'opció de Bell-lloc. Tampoc hi va haver acord.

Ahir, el regidor d'esports de la Paeria, Sergio González, i el mateix Duch visitaven Vila-sana per reunir-se amb els tècnics de l'ajuntament de la localitat del Pla d'Urgell i del club que competeix a l'OK Lliga Femenina.

La predisposició és bona. Però cal acordar les contrapartides. Des de finals de l'any passat s'estan remodelant els vestidors del pavelló on competeix el Vila-sana, però falta acabar la segona fase. I per això es necessita una inversió de prop de 40.000 euros que el consistori ja té pressupostats i que ara podria veure subvencionats amb un acord amb la Paeria i la Diputació.

De moment, l'única cosa certa és que ahir, 12 d'agost, el Lleida Llista Blava seguia sense tenir una instal·lació en la qual poder tornar als entrenaments.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats