Lleida
4/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Paeria rep la vista d’una delegació alemanya d’Osnabruck del Programa Erasmus
La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha donat la benvinguda aquest matí a la delegació de la localitat alemanya d’Osnabruk, que col·labora en el programa internacional de mobilitat Erasmus+.

Parra ha rebut la comitiva al Saló del Retaule, on ha explicat la història de la ciutat a través de l’herència cultural i social que ha adquirit al llarg de segles. La tinent d’alcalde els ha mostrat algunes de les peces més emblemàtiques de la Paeria, com el Retaule de la Verge dels Paers, del segle XV, i el tapís amb la cita del cronista Muntaner sobre Lleida, que presideix el Saló de Sessions.

El projecte de mobilitat internacional creat el 2013 té com a objectiu oferir a estudiants universitaris i de formació professional estades a països europeus per realitzar pràctiques en empreses vinculades als seus estudis acadèmics, amb possibilitat d’obtenir posteriorment un lloc de treball. A més, el programa d’Erasmus promou l’intercanvi cultural entre les dues regions i l’aprenentatge de llengües estrangeres. Els estudiants que participen en aquest programa de mobilitat fan l’estada els mesos de juny i juliol en famílies d’acollida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats