Lleida
1/11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Panera de Lleida experimenta amb el menjar en un taller infantil
El Centre d'Art la Panera de Lleida ha acollit aquesta tarda un taller d’artista a càrrec de l'Associació cultural NyamNyam. L’activitat ha comptat amb 25 nens i nenes de 6 a 12 anys que han tingut l'oportunitat de crear un receptari preparant un berenar alternatiu i ple d'imaginació. Els més petits han après a dissenyar, maquetar, dibuixar, retallar, enganxar, imaginar, cuinar i berenar i han creat diversos elements comestibles, com planetes dolços, torres i batuts.

Demà dimecres, la Panera realitzarà el taller Petjades Inesborrables en el qual participaran una quinzena de persones, avis i néts, que podran unir lligams a través de l’estampació de sabates. El taller promou la creativitat i la cooperació intergeneracional mitjançant els dissenys i els colors emprats en la tasca. El resultat final els permetrà lluir un calçat combinat per al seu temps d’oci.

L'Associació Cultural NyamNyam estarà present a l'espai del centre de documentació de la Panera amb l'exposició «Perquè hi haurà un dia que no podrem més, i llavors ho podrem tot» que es podrà visitar fins el proper 22 de maig. Aquesta és una exposició sobre les publicacions del projecte NyamNyam, un dispositiu que recull les obres (text, fotografia, il·lustració, edició, maquetació, impressió) de vint-i-quatre edicions.

L’objectiu de NyamNyamés promoure la creació, la reflexió, l’intercanvi de coneixement i la cultura, creant estratègies de participació i interacció per respondre a la necessitat de generar diàleg. Fomenten la relació entre les diverses formes d’art i el menjar, com a element vehicular, per a crear situacions que ajudin a dinamitzar i crear noves maneres de relació i contacte entre el teixit social.

Informació: Ajuntament de Lleida / Fotografia: Jordi V. Pou

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats