Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

La planta de purins d'Alcarràs comptarà amb abastiment de gasEls treballs s'enllestiran al juny i suposaran una inversió d'uns 200.000 euros a càrrec de la distribuïdora Nedgia


La planta de tractament de purins d'Alcarràs (Segrià) comptarà des d'aquest estiu amb abastiment de gas gràcies a una inversió d'uns 200.000 euros que assumeix la distribuïdora Nedgia i que, per tant, no suposa cap cost a l'Ajuntament. Els treballs, que s'han iniciat aquesta primavera, connecten la planta de Desimpacte de Purins d'Alcarràs, SA, amb la xarxa local d'abastiment de gas mitjançant un nou tram de canonada d'acer de sis polzades i dos quilòmetres de longitud que s'està instal·lant aquests dies. Des de la seva reactivació l'any passat, la planta de tractament de purins dona resposta a les necessitats generades per la indústria ramadera del municipi.

Un cop els treballs finalitzin, la planta de la societat Desimpacte de Purins d'Alcarràs comptarà amb abastiment d'energia suficient per produir electricitat i material compostable mitjançant el tractament per dessecació de les dejeccions ramaderes procedents de les explotacions de l'àrea d'influència de la planta.

Les obres de canalització comporten una inversió de 135.905,13 euros a la qual cal afegir també el cost de reposició del paviment d'un tram amb una llargària d'un quilòmetre del Camí del Mixó. Aquesta actuació complementària es realitza amb asfalt en calent i obliga a realitzar una inversió de 66.411,44 euros, xifra que, afegida als 135.905,13 euros, suma un total de 202.316,57 euros.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats