Lleida
-1/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, assisteix a la Passió de Cervera
La representació de la Passió del diumenge 10 d’abril va comptar amb l’assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, que va estar acompanyada del paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; i el vicepresident del Consell Comarcal de la Segarra, Josep Llobet.

En la seva arribada al Gran Teatre, Carme Forcadell fou rebuda també per la vicepresidenta primera de la Junta directiva de la Passió de Cervera, Roser Atienza.

Durant l’entreacte, Carme Forcadell va signar al Llibre d’Honor de l’entitat, va saludar el president de la Junta directiva de la Passió, Xavier Cañabate, i els actors d’aquesta representació tradicional.

La Passió de Cervera

És una de les més antigues i reconegudes de Catalunya, fet que la converteix en imprescindible per als amants de la cultura tradicional i teatral.

Aquesta temporada, a causa de l’augment d’espectadors de l’any passat, manté les set sessions en català. Com a novetat, una funció serà en dissabte, el dia 16 d’abril.

La direcció artística recau en el reconegut director Jordi Purtí, que compta amb dos professionals més en el seu equip artístic, el també director Xavier Pla, que s'encarrega de la direcció dels actors, i l'escenògraf Llorenç Corbella. Junts han dissenyat un seguit de canvis que fan l'espectacle encara més àgil i emotiu. Entre les novetats destaca el nou ball de l'escena d'Herodes, creat i executat pel Club Kodokan.

Informació i fotografia: Paeria de Cervera

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats