Lleida
4/16° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La residència i centre de dia Lleida-Balàfia celebra el seu Xè aniversari
La residència i centre de dia Lleida-Balàfia celebra el seu Xè aniversari. El tinent d’alcalde i regidor de Balàfia, Joan Gómez, ha assistit a l’acte inaugural que s’ha dut a terme aquest dijous i que donarà pas a tot un seguit d’actes i activitats per commemorar aquesta efemèride.

Com ja és tradicional, amb l’arribada del mes de setembre, la residència i centre de dia Lleida-Balàfia, gestionada per l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), organitza un seguit d’actes per tal de commemorar dues dates molt assenyalades: el Dia Mundial de l’Alzheimer (21 de setembre) i el Dia Internacional de les Persones Grans (1 d’octubre). Enguany, però, amb motiu de la celebració del desè aniversari, el centre ha preparat tot un programa d’activitats extraordinàries.

A la celebració també han assistit el director territorial de la Regió Sanitària de Lleida, Jordi Cortada; el president del consell d’administració de GSS, Joan Saura; el diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà, i la directora del centre, Pilar Sanmartín, així com la psicòloga de la residència, Dàmaris Ribes, que ha estat l’encarregada de presentar i conduir l’acte.

Un cop han finalitzat les intervencions dels assistents, s’ha donat pa a l’actuació del grup musical Rat-Pack.

Informació: Ajuntament de Lleida / Fotografia: Hermínia Sirvent

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats