Lleida
6/10° C (pluja)
97% 26 km/h


La Trobada de Pubilles i Hereus a la Festa Major d’Alpicat
Un any més, Alpicat ha honorat el seu patró, Sant Sebastià, amb tot un seguit d’actes que han configurat la Festa Major d’hivern, una celebració que ha cartell i protagonisme amb la Festa de l’Esport i que ha tingut com a acte central la Trobada de Pubilles i Hereus de Catalunya.

Els actes de la Festa Major van començar divendres amb el lliurament de premis del BiblioNadal Fet a Mà i un concert a La Unió amb Txabi A. Txopeitia i Rafel V. Bazaga, dos ex components de La Salseta del Poble Sec.

El dissabte va ser el torn per a una cercavila de la banda de tambors i trompetes d’Alpicat, seguida de la recepció de pubilles i hereus de Catalunya a la sala Jove de La Unió. Una nova cercavila amb la batucada Bricandeira va donar pas a la 1a Trobada de Pubilles i Hereus de Catalunya, en que hi va prendre part representants de Almacelles, Solsona, Benavent de Segrià, Rosselló, Torres de Segre, Pardinyes i Alpicat com a amfitrió. El matí va acabar amb un espectacle amb el mateix grup Bricandeira i un aperitiu.

A la tarda hi va haver un nou espectacle infantil amb La Cremallera Teatre, i la Missa cantada en honor a Sant Sebastià, amb la participació de la Coral Sant Bartomeu. A la nit va ser el torn per al jovent amb la festa amb els DJ’s Luka Caro, Ruben Rider i Madnes Gangster. La Festa Major va acabar ahir diumenge a la tarda amb una sessió llarga de ball amb el grup Quartz.

Informació i fotografia: Ajuntament d'Alpicat

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats