Lleida
6/18° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

La UdL lliura els premis al millor estudiantat i professorat del curs 2016-17En total s’han entregat 57 diplomes i dos mencions d’excel•lència docent


La Universitat de Lleida (UdL) ha lliurat aquest dimecres els premis extraordinaris de final de graus i màsters corresponents al curs 2016-2017, en un acte institucional que ha tingut lloc al Saló Víctor Siurana del Rectorat. La vicerectora d’Estudiants, Neus Vila, ha fet entrega dels 57 diplomes, 36 obtinguts per dones i 21 per homes, i de les dos mencions d'excel•lència a l'activitat docent del professorat, que han estat per a Rosa M. Mateu, de la Facultat de Lletres, i per a César Cierco, de la Facultat de Dret, Economia i Turisme.

Neus Vila ha destacat que aquestes distincions premien “l’esforç i la dedicació de l’estudiantat de la nostra Universitat” i ha encoratjat els premiats a no perdre de vista la innovació, el pensament creatiu, la feina ben feta i la humilitat “per retornar a la societat tot el que aquesta us ha donat”. Ha destacat també que en el camí hi ha entrebancs, però, com deia Miguel de Cervantes, “al buen hacer, jamás le falta premio”.  

La vicerectorat ha tingut també paraules de lloança per al professorat reconegut per la seva excel•lència docent i ha destacat que no és fàcil obtenir aquest reconeixement dos cops, com és el cas de Rosa M. Mateu, professora de Filologia Hispànica. “El paradigma del professor és la dedicació, el compromís i l’afecte per als seus alumnes”, ha dit i per això “són tan importants les enquestes de qualitat docent” en què l’estudiantat valora la feina del professorat.

Text: Sui Generis Comunicació Creativa

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats