Lleida
1 / 10° C (boira)
97% 26 km/h


L'acusat de quedar-se amb més de 30.000 euros de la seva tieta diu que els va invertir en adaptar el pis de Lleida per ellaDeclara que va instal·lar calefacció, va canviar la banyera per una dutxa i que li va comprar un llit articulat


L'acusat de quedar-se amb 32.549 euros de la seva tieta ha declarat al judici celebrat aquest dijous a l'Audiència de Lleida que la dona li va dir que eren per ell. Ha assegurat que ella li va dir que volia anar a viure amb ell a Lleida, que va ser ella qui va obrir un compte corrent a nom dels dos i també qui li va dir que volia vendre el pis que ella tenia a Sevilla. "Jo no la vaig voler enganyar mai. La seva filla no la volia a casa" ha dit afligit en el seu torn d'última paraula. L'acusat ha explicat que va agafar del compte conjunt la meitat dels diners corresponents a la venda del pis de la dona de Sevilla perquè havia de pagar les factures de les obres que havia fet al pis per adaptar-lo per la dona. Ha relatat que hi va instal·lar calefacció, va canviar la banyera per una dutxa i que li va comprar un llit articulat.

Els fets van tenir lloc l'any 2014. Tal com ha reconegut l'acusat, el gener d'aquell any, va traslladar la seva tieta, que vivia a Sevilla, a viure amb ell a Lleida. "Estava recent operada i el metge li va dir que no podia viure sola. La seva filla la volia dur a una residència, amb les monges, i ella no volia. Em va dir que si jo me la volia endur, venia amb mi", ha declarat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats