Lleida
21/34° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

L’Agrupació pessebrista de les Borges premia 14 betlems en el 20è concurs local
L’Agrupació Pessebrista de les Borges Blanques ha entregat aquest diumenge, 27 de gener, a la sala d’actes Maria Lois de la Biblioteca Municipal, un total de 14 premis i més de 40 obsequis en el 20è Concurs local de Pessebres que ha agrupat prop d’una cinquantena de participants.

En aquesta edició, en la categoria adults, Albert Quintillà s’ha emportat el primer Premi i Marc Martí el Premi al pessebre més elaborat. Pel que fa a la categoria familiar, els membres de la família Sánchez – Pelegrí – Atienza s’han erigit guanyadors amb el primer Premi i Berta Garcia ha guanyat el guardó al millor pessebre imaginatiu. Pol i Jan Vives, d’una banda, i Marçal Queralt, de l’altra, han estat els guanyadors de les categories alevina i juvenil, respectivament. 

D’altra banda, durant l’acte també s’han atorgat altres reconeixements singulars. Així, el Bloc Terrall, 7 i Cal Fum han obtingut el Premi a la constància; Carburants Mir el Premi a la perseverança; l’Hostal Benet a l’originalitat artística; la Parròquia de l’Assumpció ha guanyat el Premi a la tradició; el Col·legi Mare de Déu de Montserrat ha estat guardonada pel foment de la cultura pessebrista i, a títol individual, Berta Dalmau també se l’ha reconegut per la seva vocació pessebrista al llarg de tots aquests anys.

En l’acte de lliurament hi ha participat l’alcalde de les Borges, Enric Mir, la primera tinent d’Alcalde, Núria Palau, i també els membres de l’Agrupació Pessebrista de les Borges com en Pere Giné que han coincidit en destacar la popularitat d’aquesta tradició emfatitzant l’originalitat i la imaginació de molts dels betlems del concurs.

Tots els participants han rebut un obsequi gràcies al patrocini de l’Ajuntament i la col·laboració dels comerços de les Borges.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats