Lleida
2/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L'Ajuntament de la Seu d'Urgell fa un reconeix l'esperit de superació del jove David Aguilar
L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha rebut aquest migdia a David Aguilar, jove andorrà que s'ha construït un braç articulat amb peces de Lego.

Amb aquesta recepció, l'Ajuntament urgellenc ha volgut fer un petit acte acte de reconeixement a aquest jove, de família originària de la Seu d'Urgell, per felicitar-lo pel seu talent. L'alcalde urgellenc, en nom de la Corporació Municipal, ha obsequiat a David Aguilar amb una samarreta exclusiva que es reserva als esportistes urgellencs que assoleixen resultats rellevants en les seves modalitats esportistes. Al respecte, Batalla ha manifestat que "no és ben bé una fita esportiva però sí que el David ha demostrat tenir un gran talent; creiem que la seva actitud és inspiradora per tots nosaltres".

Per la seva part, David Aguilar, acompanyat per la seva família, ha lliurat a l'alcalde de la Seu un exemplar emmarcat del National Geographic, concretament l'entrevista que va sortir publicada en el passat número del mes d'abril, i on explica el seu somni de construir-se una pròtesi pel seu braç.

El David Aguilar es va construir una primera pròtesi pel seu braç desmuntant un helicòpter que havia construït amb peces de Lego. Posteriorment, en va crear una altra, fent el mateix però desmuntant un avió fet també amb Lego. Actualment, està treballant en la fabricació d'una tercera pròtesi pel seu braç, més perfeccionada que les dues primeres, que incorporarà una nou mecanisme més sofisticat. "Cal perseguir els teus somnis, a mi no només m'ha comportat una satisfacció física sinó també moral", ha remarcat aquest jove.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats