Lleida
16/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

L’alcaldessa accidental Jordina Freixanet rep els participants en el 16è seminari de postgrau Cervera-JordàFreixanet destaca el compromís del nou govern municipal amb la Cultura


Participants en el 16è seminari de postgrau Cervera-Jordà han estat rebuts al Saló de Sessions de la Paeria per l’alcaldessa accidental de Lleida, Jordina Freixanet.

L’edil ha destacat la tradició musical de la ciutat, amb intèrprets i compositors com Granados, Viñes i Pujol, i ha agraït la tasca del seminari Cervera-Jordà en el camp de la formació musical. Freixanet ha remarcat el compromís del nou govern municipal amb la Cultura, que és “de primera necessitat” per a la societat i les persones. L’alcaldessa accidental ha explicat als visitants la significació del Retaule de la Verge dels Paers i, en especial, la històrica referència als paers -regidors i regidores- com a dones i homes de pau.

En el seminari participen alumnes d’arreu de l’Estat que, aquests dies, reben formació en diverses especialitats com piano, composició o guitarra, entre altres.

Les activitats se centren en la ciutat de Lleida però també s’han fet estades i audicions a Balaguer i el Monestir de les Avellanes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats