Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


L’Aplec de Grenyana i les paelles de Torres de Sanui, darrers actes festius estivals a l’HortaVint-i-dues colles participen en el concurs de paelles, que apleguen més de 400 persones en el dinar


L’activitat festiva estiuenca arriba al seu fi a l’Horta de Lleida i ho fa amb dues trobades populars: l’Aplec de Grenyana i el Xè Concurs de Paelles a la partida de Torres de Sanui, en les quals han participat el tinent d’alcalde i regidor de l’Horta, Fèlix Larrosa, i diversos paers del consistori.

Els més matiners han estat a l’Aplec de Grenyana, on bon matí s’ha celebrat una missa en honor de la Mare de Déu de la partida, cerimònia que ha estat oficiada pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls. Sardanes, aperitiu i campionat de botifarra han precedit a les cucanyes i el ball de tarda, que ha anat a càrrec del grup Golden.

Per una altra part, el tinent d’alcalde Larrosa i els regidors José Luis Osorio i Joan Vilella, així com el vicepresident de la comissió municipal de l’Horta, David Melé, i el president del sindicat de regants del Canal de Pinyana, Joan Antoni Boldú, han acompanyat el president de Torres de Sanui, Joan Queralt en el Xè Concurs de Paelles, que ha tingut lloc a les antigues Escoles. Un total de 22 colles han participat en el concurs i més de 400 veïns s’han aplegat en el posterior dinar.

Informació i fotografies: Ajuntament de Lleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats