Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

L’Associació de la Zona Alta de Lleida engega un espai digital per fer front a la crisiPreveu tenir-lo enllestit al novembre per a què els seus associats puguin vendre per Internet


“Hi ha desànim” però “cal parlar en positiu”. Constatació de l’Associació de comerciants, empresaris i professionals de la Zona Alta de Lleida davant del tercer tancament que pateixen els bars i restaurants i les restriccions decretades. Per això, des de l’associació estan treballant per enllestir un espai digital per tirar endavant. 

Conscients que es podrien tornar a endurir les restriccions per frenar la propagació del coronavirus, des de l’Associació de comerciants, empresaris i professionals de la Zona Alta de Lleida porten treballant des del primer confinament en elaborar un espai digital on hi tindran cabuda els 140 associats. En aquest sentit, Marta Sans, dinamitzadora de la Zona Alta, concreta que “no es tracta d’un market place, sinó que hi tindran cabuda tots els sectors que aglutinem: alguns podran vendre i els que no ho poden fer de manera virtual podran exposar els seus serveis o tenir presència virtual”. Sans posa èmfasi en què és “un complement i no la competència a les nostres botigues”. La previsió és que a mitjans de novembre estigui a punt. De fet, Marta Sans explica que el passat 30 de setembre es va realitzar una jornada interna amb els associats per explicar-los el projecte. 

Aquest espai digital forma part del pla de recuperació amb què treballa l’associació i no té altre objectiu que “tirar endavant” en una situació que deixa “molt tocada” la restauració. Cal tenir en compte, defensa Sans, que la restauració i el comerç es complementen l’un amb l’altre. En aquest sentit, lamenta que “aquestes parades fan mal” perquè tot i poder oferir servei per emportar “ja no tens la mentalitat de sortir i consumir”. Davant d’aquesta complicada situació, però, des de l’associació de la Zona Alta volen enviar un missatge d’optimisme als associats i a la ciutadania en general basat en el lema “confiem” creat esborrant la ‘n’ de l’actual situació de confinem. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats