Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


L’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega homenatja l’alumna més veterana, de 97 anys d’edatEs tracta de Maria Salas, qui ha assistit a les 13 edicions impartides a la capital de l’Urgell


Tàrrega ha celebrat avui dimarts la cloenda del curs 2015-2016 de la seva Aula d’Extensió Universitària. Es tracta d’una activitat formativa de la Universitat de Lleida (UdL) adreçada a persones prejubilades i jubilades, que enguany ha comptat amb la xifra rècord de 250 alumnes inscrits.

Durant l’acte, la UdL també ha tributat un homenatge a la targarina Maria Salas, de 97 anys, en ser l’alumna de més edat de l’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega. A més, Maria Salas s’ha matriculat a tots els cursos de l’aula que fins ara s’han impartit a la capital de l’Urgell, en el decurs dels darrers 13 anys.

L’acte de clausura ha tingut lloc a l’edifici d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, on s’ha desenvolupat la trentena de classes del curs. Hi han assistit Màrius Bernadó, coordinador de les Aules d’Extensió Universitària de la UdL; i Joan Santacana, director dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; a més de la presidenta de l'aula a Tàrrega, Margarida Pané. “La nostra proposta té tant èxit que fins i tot hi ha llista d’espera”, ha afirmat Pané, qui també ha avançat que ja es treballaen els continguts de la propera edició. La tarda ha finalitzat amb un concert de jazz i blues al Gat del Rosal.

Informació i fotografia: Ajuntament de Tàrrega

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats