Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/h


Les Borges ret homenatge als seus octogenaris
Les Borges Blanques va acollir aquest diumenge, 30 d’octubre, la 7a edició de l’Homenatge als Octogenaris, al Pavelló de l’Oli, organitzat per la regidoria de Benestar Social, Família i Salut del consistori borgenc.

En l’acte es van reconèixer 28 persones que enguany celebren el seu 80è aniversari. El tret de sortida de la jornada va ser a 2/4 de 5 de la tarda, hora en què es van convocar als octogenaris homenatjats per fer una fotografia de grup.

Seguidament, a les 17 hores va començar l’acte oficial que va aplegar unes 230 persones aproximadament, entre els quals hi havia amics i familiars dels homenatjats.

L’alcalde de les Borges, Enric Mir, el vicepresident primer del Consell Comarcal de les Garrigues, Jordi Sarlé i la regidora de Benestar Social, Família i Salut, Ester Vallès, van ser les autoritats encarregades de dur a terme els parlaments.

El públic assistent va poder gaudir de l’espectacle ‘Viatge en el temps”, a càrrec de Maria Altadill a la veu i Eduard Espinet al piano. Durant l’actuació es va projectar en una pantalla diverses fotografies cedides per l’esola Joan XXIII entre les quals es podia observar fotografies antigues i actuals del municipi Borgenc.

D’altra banda, també es va procedir a la lectura poètica de la mà de M. Carme Griñó. Tots els homenatjats van ser obsequiats amb una medalla i un diploma commemoratiu. La festa va acabar amb un ball amb l‘orquestra Mediterrania, obert a tota la població.

Informació i fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats