Lleida
6/14° C (pluja)
97% 26 km/h


Les Borges ret homenatge als seus octogenaris
Les Borges Blanques va acollir aquest diumenge, 22 d’octubre, la 8a edició de l’Homenatge als Octogenaris, al Pavelló de l’Oli, organitzat per la regidoria de Benestar Social, Família i Salut del consistori borgenc.

En l’acte es van reconèixer 17 persones que enguany celebren el seu 80è aniversari, ja que van néixer el 1937. L’acte va començar a les 17 hores i s’hi van aplegar unes 130 persones aproximadament, entre els quals hi havia amics i familiars dels octogenaris homenatjats, que es van fer una fotografia de grup, individuals i amb els acompanyants.

L’alcalde de les Borges, Enric Mir, les regidores de Benestar Social, Ester Vallès, de Governació, Núria Palau, d’Educació, Maria Fusté, i el director dels serveis territorials a Lleida, del Departament de Treball Afers Socials i Familiars, Joan Santacana, van ser les autoritats assistents a la festa.

El públic assistent va poder gaudir de les actuacions musicals de l’Esbart Arrels de Lleida, que van interpretar 4 danses tradicionals catalanes, de la lectura del poema “El meu poble”, a càrrec de la seva l’autora, Donesta Farré; i va finalitzar amb una desena d’animades “Cançons de Taverna i Havaneres”, de la mà del Grup Arrels de la Terra Ferma. Abans d’acomiadar-se, cap a les 19.30 hores, tots els homenatjats van ser obsequiats amb una medalla i un diploma commemoratiu.

Esther Vallès ha volgut destacar “la il·lusió de poder homenatjar aquells que ja porten tota una vida a les Borges, ajudant i cuidant dels seus, i veure amb la bona salut i alegria amb la que gaudeixen la majoria d’aquesta jornada”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats