Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Les Mestresses de Casa d’Alcarràs recapten 740 euros per a AfanocAmb la venda de torrades de Santa Teresa durant la passada Fira del Rebost.


L’Associació de Mestresses de Casa d’Alcarràs ha fet entrega a AFANOC LLEIDA, la delegació lleidatana de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, d’un total de 740 euros recaptats amb la venda de torrades de Santa Teresa en la passada edició de la Fira del Rebost d’aquesta localitat del Segrià, celebrada el 21 d’octubre. Durant la jornada, l’entitat va comptar amb un estand on van vendre aquests dolços elaborats per les mateixes integrants de l’associació.

Cada any destinen els diners recaptats a una entitat benèfica. En aquesta ocasió, les Mestresses de Casa van optar per col•laborar amb AFANOC LLEIDA i van esgotar totes les unitats elaborades, més de 1.200. Els assistents a la fira van poder comprar-ne dues per un euro i la iniciativa també va comptar amb aportacions de mestresses que no havien pogut fer torrades.

La iniciativa s’emmarca dins la campanya Implica’t d’AFANOC. Els Implicats són activitats que ens proposen altres entitats, persones o col•lectius amb caire puntual amb l’objectiu de difondre la nostra tasca i recaptar fons. El “Jo m’implico” agrupa projectes de tota mena (esportius, musicals, artístics, literaris, populars, reptes personals, etc.) impulsats tant per famílies amb infants o adolescents amb càncer com per ciutadans conscienciats, entitats, treballadors de les empreses o petits comerços, entre d’altres.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats