Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Lesionats l'1-O a Barcelona comencen a identificar els policies espanyols que els haurien lesionatEl coronel Pérez de los Cobos diu que hi va haver violència "directa" de votants i "obstrucció" per part d'alguns mossos d'Esquadra


Alguns dels lesionats l'1 d'octubre a la ciutat de Barcelona ja han començat a identificar els policies espanyols que els haurien agredit. Gràcies a l'aportació per part del cos policial al jutjat dels números d'identificació policial dels agents que van intervenir, i la correspondència amb els números operatius que portaven a l'esquena, alguns lesionats han utilitzat imatges dels incidents per demanar la declaració com a imputats dels agents concrets que els haurien colpejat.

Després de rebre desenes de denúncies i informes mèdics, el Jutjat d'Instrucció número 7 de Barcelona va demanar a la policia espanyola que li enviés un llistat amb la identitat dels agents que van actuar a cadascun dels 25 col·legis electorals intervinguts de la capital catalana aquell diumenge.

A banda, els Mossos d'Esquadra han aportat, detallat i ordenat nombroses imatges captades per particulars, mitjans de comunicació i càmeres de seguretat, on es poden veure els números operatius d'alguns agents en tres col·legis: el Mediterrània, de la Barceloneta, el Dolors Monserdà, de Vallvidrera, i el Ramon Llull, de l'Eixample. Això ha permès als afectats saber quin agent els hauria agredit.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats