Lleida
8/22° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Maials repoblarà amb 100 arbres una de les zones devastades per l’incendi de la Ribera d’EbreÉs una iniciativa del club ciclista i es farà el 15 de març


Replantar per reviure. Amb aquest objectiu el club ciclista i excursionista de Maials ha impulsat una replantada d’arbres en una de les zones que es va cremar per l’incendi del juny. 

La plantada tindrà lloc el proper diumenge 15 de març al racó de la cubeta la palma, al costat del Mas de Noguers, segons va confirmar el president del club Esteve Martí a LA MAÑANA. En aquest sentit, Martí explica que el passat dissabte 15 de febrer es va fer una neteja de la zona per poder replantar els arbres. De moment, se’n plantaran 100, que són els que s’han apadrinat però “continuen havent-hi més sol·licituds” per això “l’objectiu és fer-ho més d’una vegada”. Cal tenir en compte que apadrinar un arbre costa 2 euros pels que no són socis i pels que ho són és gratuït. Esteve Martí explica que el diumenge 15, un cop feta la plantada, es farà un dinar popular. En aquest sentit, és una iniciativa que intentarà fer reviure una zona devastada. Martí no és pagès i no va patir les flames però “sentimentalment em va afectar veure el territori així”. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats