Lleida
8/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Més de 350 participants al 4t Descens en Piragua de Torres de Segre a Seròs



Més de 200 piragües van prendre part ahir en la sortida de la baixada pel riu Segre en un recorregut aproximat de 18 quilòmetres


Més de 350 persones, repartides en més de 200 embarcacions, van participar ahir en el 4t Descens de Piragua de Torres de Segre a Seròs. El recorregut de la baixada va iniciar-se a la part baixa de la presa de Torres de Segre i va passar per Soses i Aitona per finalitzar a la “gravera” de Seròs. L’Organització va explicar que es tracta d’un trajecte força pla i senzill, de dificultat baixa de navegació i amb una longitud aproximada de 18 quilòmetres pel riu Segre. Els piragüistes van trigar unes dues hores en completar la baixada.

L’alcalde de Torres de Segre, Joan Carles Miró, va manifestar que aquest Descens és ja una iniciativa consolidada en la què “s’esgoten les places per a participar” i va destacar “la gran quantitat de gent que hi va haver a l’inici de la prova”, tant des de dalt del pont de la presa de la localitat com d’altres punts d’observació al llarg del recorregut.

Component solidari

A l’igual que l’any passat, aquesta prova ha comptat amb un component solidari. Així, la meitat de la recaptació d’aquesta prova, 300 euros, es donarà íntegrament a  l’Afanoc (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) per combatre el càncer infantil.

La baixada en piragua es va completar amb un descens de 17 quilòmetres amb bicicleta de muntanya, paral·lel al recorregut en piragua. Abans de l’inici de la prova al riu Segre va haver-hi un taller de zumba i un esmorzar. Al finalitzar el descens en piragua també va organitzar-se un dinar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



Articles relacionats