Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Més de 600 persones gaudeixen de la floració a l’Ermita de CarrassumadaLa Fundació Aspros també ha organitzat un esmorzar a l’espai durant la 8a sortida ‘Caminem per la Vida’


Més de 600 persones han visitat l’Ermita de Carrassumada de Torres de Segre durant tot el cap de setmana i han contemplat el punt àlgid de la floració dels arbres fruiters de la zona. Aquest any, l’Ajuntament de Torres de Segre i l’Associació Amics de la Mare de Déu de Carrassumada han obert el santuari durant tres diumenges consecutius per atendre les visites i oferir diversos serveis: punt d’informació turística, bar i visites guiades per l’interior de l’ermita.

Les visites, de forma individual o en grup, s’han apropat a Carrassumada per gaudir de la bellesa de la floració, inclosos dos equips ciclistes de BTT que han elegit Carrassumada com a punt de descans de la seva ruta. La Fundació Aspros també han organitzat un esmorzar popular a l’espai per a rebre les 400 persones que han participat la 8a sortida ‘Caminem per la Vida’, que ha començat des del municipi veí de Sudanell i ha recorregut un total de dotze quilòmetres.

La vista panoràmica des de dalt del turó de Carrassumada és una de les millors del Baix Segrià. A causa de la seva ubicació es pot gaudir en 360 graus de la plana i captar la bellesa dels colors que ofereix la terra, els arbres, les muntanyes i el cel en les diferents èpoques de l’any. Tal com passa en aquesta època en molts indrets del Segrià, la imatge que s’obre als ulls del visitant durant l´època de floració és un autèntic espectacle digne de veure.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats