Lleida
15/27° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Mor una parella després de caure des d'un pis de l'avinguda Rovira Roure de LleidaEls Mossos descarten indicis de criminalitat


Un jove de 20 anys originari de Colòmbia i una noia de 24 anys nascuda a l’Equador van morir ahir de matinada després de caure des d’un segon pis, situat a una alçada d’uns 12 o 14 metres, de l’edifici situat al número 40 de l’Avinguda Rovira Roure de Lleida. En aquest sentit, els dos mantenien una relació sentimental i es van precipitar per un balcó de la façana posterior de l’edifici a un solar del carrer Sant Hilari. Arran d’aquests fets, els agents del cos de Mossos d’Esquadra han iniciat la corresponent investigació per tal d’aclarir les causes que van provocar aquest fatídic accident.

Segons van explicar fonts de la policia catalana, els fets van tenir lloc poc abans de les 3.00 hores.

Així mateix, els investigadors van assenyalar que no hi havia indicis de criminalitat, raó per la que la principal hipòtesi en la que es treballa en aquests moments és que la noia es va voler llançar de forma voluntària pel balcó i hauria pogut arrossegar el jove quan aquest intentava impedir-ho.

D’altra banda, les mateixes fonts dels Mossos d’Esquadra també van indicar que es descarta que en l’habitatge s’estigués fent alguna festa que hagués acabat en aquest tràgic accident.

Així mateix, tot apunta que les dos joves, de 20 i 24 anys, que van perdre la vida de matinada, vivien en el citat pis del número 40 de l’Avinguda Rovira Roure juntament amb una tercera persona que en el moment dels fets es trobava dins de l’immoble.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats