Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Nega haver abusat d'un pres a canvi de drogues i mòbilsEl funcionari va afirmar a Instrucció 2 que no era "homosexual ni bisexual"


El funcionari de centre penitenciari de Ponent acusat d'abusar d'un intern a qui, presumptament, va exigir favors sexuals a canvi de lliurar-li telèfons mòbils i substàncies estupefaents va negar dimecres els fets en la declaració que va realitzar al jutjat d'Instrucció número 2 de Lleida. En aquest sentit, el seu advocat, Enric Ros, en declaracions a LA MAÑANA, va explicar que "va negar els fets dels quals se l'acusa. De fet, va dir que no era homosexual ni bisexual i que per tant no ho va fer".

Cal recordar que a principis de novembre de 2018 el Departament de Justícia va denunciar davant la Fiscalia a l'esmentat funcionari i segons van exposar fonts properes al cas el 6 de novembre d'aquell any, havia estat suspès de sou i feina durant sis mesos, i a més se li havia obert el corresponent expedient disciplinari.

Així mateix, en l'expedient, suspès fins que es dictés una resolució judicial, el Servei d'Inspecció del Departament de Justícia va apreciar indicis que l'acusat hauria lliurat telèfons mòbils i drogues a almenys un intern a canvi de sexe. Cal indicar que els mòbils estan prohibits a la presó. A més, també s'investiga si va poder abusar sexualment d'altres reclusos a canvi de lliurar-los objectes prohibits amb els que podien traficar de manera il·legal.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats