Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Pardinyes es prepara per a l’Aplec amb el Dia del PenyistaL’alcalde Ros saluda els penyistes, acompanyat de diversos membres del consistori


L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, saludat aquest migdia els participants en el Dia del Penyista, que s’ha celebrat en l’esplanada del Mercat dels dissabtes, davant del Pavelló Municipal Barris Nord.

El paer en cap, acompanyat del regidor del barri, Rafael Peris, diversos regidors i el president veïnal, Rafa Fernández, ha visitat la trentena de colles que de bon matí han començat a preparar els espais per la mainada i on s’han portat a terme diferents activitats paral·leles des de l’escenari.

Aquesta trobada dels penyistes és anterior a l’Aplec del Caragol i serveix per fer els preparatius per la Festa Major de Pardinyes, que se celebrarà la primera setmana d’agost.

L’alcalde Ros, a més del tinent d’alcalde Peris i del president del barri, ha estat acompanyat pels regidors José Luis Osorio, Núria Marín i Joan Vilella, així com del president de la Federació de Cases Regionals, Cosme Garcia, i de l’històric dirigent veïnal, Jacinto Pernia.

Informació i fotografia: Ajuntament de Lleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats