Lleida
3/10° C (sol)
97% 26 km/h

7 desembre 2019

Plantada intergeneracional a la residència per a gent gran Llar Sant JosepEls usuaris de la residència i els infants de l'escola bressol Deu Pometes han plantat junts al pati del centre flors, plantes aromàtiques i hortalisses


Els usuaris de la residència i centre de dia per a gent gran Llar Sant Josep i els infants de l’Escola Bressol Deu Pometes d’Albesa han participat avui en una plantada intergeneracional al pati del centre. Els residents i els infants han plantat flors, plantes aromàtiques i hortalisses a l’hort que el centre té al pati.

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes de la Setmana Cultural de la residència que inclou tallers, actuacions musicals, exposicions i excursions. Les activitats d'aquesta setmana pretenenen ser un acte de reconeixement als avis i àvies i les seves famílies, amb la voluntat de què tots puguin gaudir plenament d’un seguit d’activitats pensades expressament per a ells, com autèntics protagonistes d’aquests dies, però també una ocasió especial per a agrair la feina feta a tot el col·lectiu de treballadors i treballadores, alumnes de pràctiques i a les famílies.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: