Lleida
11 / 29° C (sol)
97% 26 km/h


Planten els 237 arbres del bosc urbà de MagranersL'empresa constructora reactiva les obres de la nova zona verda després de setmanes de poca activitat


L'Ajuntament de Lleida ha començat aquesta setmana a plantar els 237 nous arbres del futur bosc urbà del barri de Magraners. Després d'unes setmanes de poca activitat, l'empresa Urbaser ha reactivat les obres per habilitar el nou bosc urbà de Magraners. 

L'actuació es fa en un espai d'uns 10.000 m2, amb la plantació de 237 nous arbres, que representaran l'evolució de les estacions de Lleida, amb pins, alzines, magraners o ametllers, entre d'altres. Al desembre, quan es van començar les obres, la Paeria va destacar les elevacions i miradors que es faran al bosc urbà i un espai central amb jocs per jugar. 

"El projecte forma part d'una política decidida de l'equip de govern d'aplicar millores mediambientals i de seguir plantant arbres a la ciutat. A més, crearà un espai de confort perquè la ciutadania pugui anar a passejar, llegir, jugar, etc. i convisquin els diferents col·lectius, amb el gaudi i el respecte pel medi ambient ", es va dir. El pressupost de l'adjudicació d'aquest projecte és d'uns 152.000 euros, en el qual s'inclou l'obra civil, d'il·luminació, el mobiliari urbà i la plantació de l'arbrat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats