Lleida
16/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Preparats, llestos ... Ja!CN Lleida i CEN Balaguer tornen als entrenaments


Pràcticament tres mesos després del seu últim capbussada, els nedadors i nedadores de el CN ??Lleida i CEN Balaguer van poder tornar ahir a la piscina.

Olga, Enric, Roger, Gerard, Gal·la, Víctor, Jan, Genís i Merlí van ser alguns dels esportistes que es van submergir a la piscina de CN Lleida per retrobar-se amb el que normalment sol ser el seu hàbitat natural durant tantes i tantes hores. Hi havia ganes, moltes, però hauran de prendre-s'ho amb calma.

"La tornada serà dura perquè, excepte lesió, mai havien passat tant de temps sense entrenar. Haurem d'anar a poc a poc perquè a la fi i al el cap la propera temporada no comença fins d'aquí a tres mesos ", explica el tècnic Josep Maria Rojano.

Tot i la abstinència aquàtica, tots ha seguit entrenant pel seu compte buscant la millor manera de mantenir la forma. "Afortunadament, tots han anat treballant molt pel seu compte, pitjor no hi ha dubte que les sensacions després de tant de temps aturats són diferents. Hem preparat un pla de treball diferent per cal tenir molta cura amb les lesions ", afegeix.

Tant a Lleida com a Balaguer s'han seguit tots els protocols de seguretat per reobrir les instal·lacions. Rojano intenta treure alguna cosa positiva de la situació i a nivell competitiu destaca que "la situació cal entendre-la com si tinguéssim una temporada més llarga del que és habitual i no com que a el no haver competicions no cal entrenar. A l'contrari. Crec que hem de començar a plantejar-nos reptes de cara a d'aquí a tres mesos quan comenci la nova temporada i oblidar-nos d'aquesta en què ha passat el que ha passat i no podem fer res a l'respecte ".

Per acabar, Rojano destacava que "hem tingut la sort que des del club s'han agilitzat els tràmits corresponents perquè poguéssim tornar el més aviat possible i això sempre és d'agrair".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats