Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Preveuen concentracions per denunciar la manca de PCR per als 8 urbans aïllats a LleidaForen escopits per un positiu de Covid-19


Els vuit agents de la Guàrdia Urbana de Lleida que dilluns passat van ser confinats perquè un positiu de coronavirus els va escopir mentre el detenien, encara romanen aïllats, a l’espera de les proves PCR, segons van explicar ahir fonts del sindicat de la Guàrdia Urbana Asigull.

És per aquesta raó que des d’Asigull i CSIF preveuen organitzar pròximament una concentració que servirà per denunciar la manca de proves PCR per als agents al llarg de tota la crisi sanitària del coronavirus.

Les mateixes fonts van lamentar que, gairebé una setmana després dels fets, els agents, “vuit joves que són pares de família, continuen aïllats a casa seva, sense poder confirmar si són positius per coronavirus o no”.

Des del sindicat també expliquen que el confinament preventiu d’aquests vuit agents, “que es podria evitar amb un PCR i tres hores d’espera”, també ha obligat la Guàrdia Urbana a reestructurar els horaris i torns de la resta d’efectius. “Els vuit agents conformaven un escamot, de manera que ara hi ha un torn sencer que s’ha de cobrir amb hores extres que duen a terme voluntaris del cos”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats