Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Puigdemont dóna el tret de sortida de les Municipals en clau de “República”Postius rep el suport del líder de JxCat per a les eleccions de 2019


“Les eleccions municipals de l’any que ve seran una nova fita republicana”. D’aquesta manera, el líder de JxCat, Carles Puigdemont, assenyalava ahir la clau en la qual vol preparar els comicis de maig de 2019. Aquestes paraules de Puigdemont les va dir en un vídeo fet públic pel cap de llista del PDeCAT per Lleida, Antoni Postius, que ahir va viatjar a Waterloo –on té la seva actual seu el president de la Generalitat cessat pel 155–, per tal de rebre el seu suport explícit una vegada escollit cap de llista per a intentar fer-se amb l’alcaldia de Lleida. “Crec que a Lleida estan orientant-se bé les coses”, afirmava Puigdemont en referència a la designació de Postius com a candidat.

Puigdemont ja té posada la mirada en les eleccions municipals amb la idea que la situació política catalana es converteixi en un eix electoral tan important o més que els debats locals de cada municipi: “Els ajuntaments són una peça clau del nou país; el món local és indispensable i ha d’estar en sintonia amb el que és el reflex de la majoria de la gent”. En aquest sentir, assegurava que “a Lleida, la gent no va fallar el 21 de desembre i va donar una molt bona notícia al conjunt del país. Estic convençut que allò que vindrà de Ponent ens enriquirà a tots”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats