Lleida
8/13° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Queixa per multar a la zona blava tot i l'avaria de les màquines expenedoresCritica que li sancionaran mentre buscava un parquímetre que funcionés a Prat de la Riba


Un veí de Lleida ha presentat una queixa davant l'Ajuntament de Lleida després de ser multat a la zona blava de l'avinguda Prat de la Riba tot i que les màquines expenedores de tiquets més properes estaven avariades. Sergi Torres afirma en el seu escrit que dissabte passat va estacionar el seu cotxe a Prat de la Riba i que va intentar pagar en els dos parquímetres més pròxims, encara que estaven fora de servei.

"Crec que és un sense sentit que en comptes de demostrar la seva capacitat resolutiva per reparar aquests elements, sí que demostrin la seva capacitat i velocitat admirable i desorbitada perquè el controlador imposi una multa en menys de 15 minuts, mentre jo feia una gimcana amb un nen de 3 anys al costat mentre buscava una màquina que tinguessin a bé tenir operativa ", relata l'afectat. Per tant, reclama a la Paeria que comprovi i corrobori el funcionament incorrecte de les dues màquines quan es va sancionar. També demana que els controladors no siguin tan gelosos quan els parquímetres d'una zona no funcionin. Segons ell, es tracta d ' "una falta de respecte a un ciutadà".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats