Lleida
4/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Raimat celebra l’Aplec de l’Ermita de MontserratLa regidora delegada de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, participa en els actes inclosos en la setmana cultural de l’EMD


Raimat ha celebrat aquest diumenge l’Aplec de l’Ermita de Montserrat, un dels actes més destacats de la setmana cultural, que va iniciar-se el passat dia 22 d’abril i que s’ha clos a la tarda. La regidora delegada de Seguretat Ciutadana i de Polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres, ha acompanyat a l’alcaldessa de l’EMD, Eva Horcajada.

La festa s’ha iniciat al voltat de quarts d’onze, amb la concentració de veïns i autoritats a l’Església del Sagrat Cor, on acompanyats pels Tambors i Bombos de Raimat han anat fins a l’ermita de la Mare de Déu de Montserrat on s’ha celebrat l’eucaristia, que ha estat acompanyada per les veus de la Coral Montserratina.

En finalitzar la missa, a la qual també han assistit els regidors Cristina Simó i Joan Vilella, el grup de batucada de Binéfar ‘Ritmaos’ ha posat ritme a l’ambient fins a l’hora del dinar popular.

La setmana cultural s’ha clos a la tarda, amb un taller de circ a càrrec de la companyia Circ Imporvisto’s, que ha ensenyat a descobrir i millorar les habilitats en el món del Circ.

Informació i fotografia: Ajuntament de Lleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats