Lleida
6/10° C (pluja)
97% 26 km/h


Reconeixement per a la botiga Mael de LleidaEl paer en cap visita l'establiment comercial amb motiu del seu tancament a finals d’aquest mes de gener


L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafel Peris, ha visitat aquesta tarda la botiga Mael situada a la Casa Sauces, a la cantonada entre els carrers El Carme i Magdalena, que tanca les seves portes al públic després de més de 50 anys de dedicació i contribució al comerç de Lleida, la qual cosa ha volgut agrair el paer en cap als seus propietaris.

Mael es va fundar fa més de 50 anys en un local situat a la cantonada del carrer El Carme i la travessera que porta el mateix nom. Posteriorment, la botiga es va traslladar a la Casa Sauces, on ha estat fins a l’actualitat. El nom de la botiga correspon a l’acrònic dels noms de pila de les primeres propietàries: Magdalena i Elvira. Cal destacar, a més, que la casa Sauces, que es va construir entre el 1808 i el 1833, és d’estil neoclàssic i està inclosa al Catàleg i Inventari dels Elements d’Interès Històric, Artístic i Arquitectònic de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats