Lleida
1/11° C (sol)
97% 26 km/h


Remoda, un taller per recuperar la robaLa Panera realitza un taller per a joves que han pogut modificar i actualitzar la seva roba


El Centre d’Art la Panera de l’Ajuntament de Lleida ha realitzat aquest vespre un taller per a joves per donar a conèixer més a fons les diverses tècniques per recuperar i transformar la roba vella. Al taller Remoda han pres part 11 joves a partir de 16 anys que han pogut modificar i actualitzar la seva roba tallant, cosint, fent patchwork, entre altres tècniques.

El taller a càrrec d’Amal Aziz, Madalina Oana Radu i Marta Badia és un dels resultants del conveni de col·laboració entre l’INS Guindàvols i el Centre d’Art la Panera, signat recentment.

El centre d’Art la Panera de l’Ajuntament de Lleida i l’ Institut Guindàvols han signat un acord de col·laboració per promoure activitats educatives amb la participació de l’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de la família de Tèxtil, Confecció i Pell en el marc de l’exposició “Vestir i desvestir cossos” que es pot visitar a la Panera fins el 22 de maig. L’acord permet posar en pràctica les competències treballades a l’aula, consolidar els aprenentatges i generar experiència en l’alumnat.

Informació i fotografia: Centre d'Art La Panera

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats