Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


‘Revolta’ de càrrecs orgànics i municipals del PDeCAT per forçar la renúncia de ReñéConvoquen una reunió per trobar un nou lideratge fins a les municipals i superar l’actual “bloqueig”


Càrrecs públics i orgànics del PDeCAT al Pla de Lleida, entre els que figuren alcaldes, presidents comarcals i diputats, es reuniran avui a Lleida per explorar la possibilitat de buscar un nou lideratge al partit després del “buit de poder” generat arran de la implicació de Joan Reñé (que encara ostenta la presidència del partit) en un cas de suposada corrupció a la Diputació de Lleida.

“Reñé té la presidència però no l’executa com a tal”, van explicar alguns convocants de la reunió, que van manifestar la seva voluntat que d’aquesta trobada en surtin propostes que serveixin per superar l’actual situació de “bloqueig”. La idea que tenen passa per buscar una solució de “consens” que contempli l’elecció d’un nou lideratge del partit fins a les municipals. Aquest lideratge, van afegir, pot ser “d’una o de més persones”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats