Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


Sant Jordi a l'escola Mont-roig de Balaguer
El passat dilluns 24 d’abril, l’escola Mont-roig va viure una tarda plena d’activitats relacionades amb la lectura, la literatura i amb el món dels contes, en motiu de la celebració de Sant Jordi.

Els infants d’educació infantil i cicle inicial van poder gaudir de la tradicional Marató de contes que es celebra cada any, aquesta era la 7a edició. La Marató és protagonitzada per les mares i els pares de l’escola que expliquen contes emprant tècniques diferents com titelles, teatre... Es van representar els següents contes:

-Per què l’Albert sempre es fica amb mi?

-Els misteris de la nit

-Quina emoció, la Berta se’n va de colònies

-La princesa que badalla a totes hores

-Els músics de Bremen

-La terra té una gotera

Gràcies a la participació i a la imaginació de les famílies, cada any s’expliquen contes que fan les delícies dels infants.

Al mateix temps que els més petits de l’escola celebraven la Marató, l’alumnat de cicle mitjà i cicle superior va realitzar una Marató de poemes, on el mateix alumnat va llegir les produccions que havien treballat durant el segon trimestre. També van poder endinsar-se en el món de la mitologia grega que van explicar els alumnes i les alumnes de cicle superior, que estan treballant en el projecte Com hem evolucionat des dels nostres orígens?

Informació i fotografia: Escola Mont-roig

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats