Lleida
15/27° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Sopar de gala dels veterinaris lleidatans a la Llotja
El Palau de Congressos La Llotja va ser l’escenari ahir a la nit del tradicional sopar de gala Sant Francesc, patró dels veterinaris, en una vetllada plena reconeixements i regals, que va aplegar 157 persones.

Enguany es va retre homenatge als companys i companyes que porten 25 anys de col·legiats i a aquells que durant el 2019 han fet o faran els 65 anys. També es va donar la benvinguda als nous col·legiats (21 al sopar d’ahir), que van posar de manifest bon moment de salut del Col·legi que es manté, un any més, per sobre de la xifra històrica de 500 col·legiats.

El sopar va comptar amb la presència, entre altres, de la tinent d’alcalde de la Paeria, Anna Campos, Anna Campos; la delegada a Lleida del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, Conxita Villar; i la Delegada a Lleida del Col·legi d’Enginyers Tècnic Agrícoles i Forestals, Isabel Perea, que van acompanyar la junta del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida encapçalada per la seva presidenta, Carmen López.    

Com ja és tradicional, es va realitzar també el sorteig de més de 125 regals que aporten els diferents patrocinadors, empreses i cases comercials que col·laboren amb el sopar de Sant Francesc, i la vetllada va finalitzar amb l’actuació del DJ Santi Roig.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats