Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


Sortida a Port Aventura dels 'Jova' de la Noguera
El dimecres 31 d'agost els nois i noies de la Noguera participants en el projecte JoVa van passar tots junts el dia a Portaventura, com a activitat de cloenda del projecte d'aquest 2016. Amb aquesta sortida els ajuntaments i el Consell Comarcal de la Noguera els agraeixen les seves tasques i el seu interès per millorar els pobles on viuen, i alhora els reconeixen com a autèntics "JoVa", JOves amb VAlors.

Quatre autocars van fer ruta des de diferents pobles a les 8 del matí per recollir els 145 JoVa dels 19 pobles participants, i els 23 acompanyants entre pares, regidors de Joventut dels ajuntaments, tècnics de l'Oficina Jove de la Noguera i la vicepresidenta del Consell Comarcal, Maria Antònia Pubill. El punt de trobada va ser a l'entrada del parc temàtic, on van fer-se una foto de grup per tenir un record conjunt de la sortida.

Els municipis que s'han adherit al JoVa aquest 2016 han estat Albesa, Algerri, Artesa de Segre, les Avellanes i Tartareu, Balaguer, Bellmunt d'Urgell, Camarasa i Sant Llorenç de Montgai, Castelló de Farfanya, Ivars de Noguera, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Térmens, Torrelameu, i Vallfogona de Balaguer, la Ràpita i l'Hostal Nou.

Informació i fotografia: Consell Comarcal de la Noguera

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats