Lleida
17/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Tallada la carretera de Tremp a Sant Esteve de la Sarga a Castell de Mur per una esllavissadaEls fets han tingut lloc cap a un quart de sis de la tarda i no hi ha hagut vehicles afectats


La carretera LV-9124 entre Tremp i Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà) va quedar ahir tallada en ambdós sentits de la marxa a l’altura del punt quilomètric 5, al municipi de Castell de Mur (Pallars Jussà), per una esllavissada de pedres de grans dimensions. Així mateix, des del Servei Català de Trànsit (SCT) es va informar que no hi havia vehicles afectats. La incidència es va produir a les 17.20 hores i al tancament d’aquesta edició no s’havia restablert la normalitat en la via.

En aquest sentit, segons va anunciar l’alcalde de Castell de Mur, Josep Maria Mullol, arran d’aquesta esllavissada la Diputació de Lleida iniciarà en els propers dies les obres d’una petita variant en aquest punt, “construint-se una segona carretera d’uns 100 metres que anirà mes baixa de la que hi ha ara per tal que d’evitar qualsevol perill”. A més, també va explicar que “en els últims mesos han caigut pedres de grans dimensions en tres o quatre ocasions per la pluja i s’ha buscat una solució”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats