Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h

9 desembre 2019

Tàrrega imparteix amb èxit un taller infantil de robòtica al Museu Cal TrepatProposta educativa per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys com a alternativa educativa d’aquests dies de vacances escolars


Tàrrega imparteix durant aquests dies de vacances escolars un taller de robòtica per a infants de 6 a 12 anys. Es tracta d’una iniciativa pedagògica que impulsa el Museu de la Mecanització Agrària Cal Trepat, equipament de titularitat municipal, i que congrega una vintena de participants. Els monitors, de la firma Engijoc, proposen als infants de construir i programar petits robots fomentant coneixements de tecnologia.

L’activitat, a més, constitueix una enriquidora alternativa educativa per dinamitzar les estones de lleure dels nens i nenes. El casal de robòtica també serveix per difondre el patrimoni que alberga l’antiga fàbrica ara museïtzada, en especial el seu emblemàtic embarrat. Així, s’enllaça el passat i el present de la tècnica, un dels eixos del coneixement del Museu Cal Trepat.

El taller finalitzarà aquest dijous 24 de març. D’altra banda, Tàrrega també desenvolupa durant aquesta setmana un taller d’arts audiovisuals per a joves d’entre 14 i 18 anys. La proposta, impartida per l’Oficina Jove de l’Urgell, s’ha centrat en la filmació d’un espot publicitari.

Informació i fotografia: Ajuntament de Tàrrega

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: