Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Torra demana ''màxima prudència, conscienciació i prevenció'' als alcaldes de la Noguera, tot i anar ''pel bon camí''El president recorda que "són dies crítics, no només per a la comarca sinó també per a tot el país"


El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dijous als alcaldes de la Noguera que "anem pel bon camí", però els ha demanat "màxima prudència, conscienciació i prevenció" perquè, ha dit, "són dies crítics no només per a la Noguera, sinó també per a tot el país". Durant la reunió que ha mantingut telemàticament amb ells, el cap de l'Executiu els ha traslladat la necessitat de "no caure en el triomfalisme" i els ha demanat "lluitar contra la sensació que això ja ha passat" i "anar a poc a poc". "Si tenim aquesta conscienciació, ho podem anar fent tot i ens en sortirem", els ha dit.

El president ha aprofitat la sessió de treball per traslladar als alcaldes el seu "agraïment per haver estat al peu del canó" i per fer un reconeixement també a la majoria de la gent per haver seguit les mesures dictades. Així, ha fet arribar també l'agraïment de l'Executiu als veïns dels municipis d'aquesta comarca per la seva "col·laboració i comprensió" davant les restriccions.

A la reunió també hi ha assistit el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller d'Interior, Miquel Buch; la consellera de Salut, Alba Vergés; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el secretari d'Administracions Locals i Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn. Hi ha pres part els alcaldes d'Àger, Mireia Burgués; d'Albessa, Eugènia Puig-Gròs; d'Algerri, Miquel Plensa; d'Alós de Balaguer, Lluís Soldevila; d'Artesa de Segre, Mingo Sabanés; de Les Avellanes i Santa Linya, Lídia Ber, i de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats