Lleida
6/15° C (sol)
97% 26 km/h


Un aiguat suspèn el partit La Nucia-Lleida EsportiuL'àrbitre va aturar el joc al minut 14 de la primera part.


El partit entre el La Nucia i el Lleida Esportiu va durar tot just 14 minuts i 23 segons abans de ser suspès pel col·legiat pel temporal de vent i pluja que castigava les instal·lacions municipals del Camilo Cano.

L'escalfament d'uns i altres ja convidava a pensar que o el temps canviava radicalment o la trobada no anava a acabar. De fet, des de la policia local de la Nucia ja s'havia advertit que la zona entrava en alerta taronja de pluges i vent amb "risc meteorològic important, fenòmens no habituals i amb cert grau perill per a activitats usuals".

Malgrat tot, el col·legiat Pablo Morales Moreno va decidir xiular el xiulet inicial. Els soferts espectadors que van acudir a l'estadi van poder veure tot just un quart d'hora en què, tot i que el camp estava cada vegada més pesat, era el Lleida qui intentava portar la iniciativa. Sense xuts a porta, a les 17.16 Morales Moreno parava el xoc. Un quart d'hora després la tripleta arbitral es va reunir amb Molo i César Ferrando i a les 17.35 es feia oficial la suspensió del xoc.

El col·legiat va fer constar en acta que el partit es va aturar per diferents motius. "En conse-qüència de l'increment considerable de les condicions meteorològiques adverses, que fins al moment permetien la pràctica esportiva, em veig en l'obligació de suspendre temporalment la trobada ja que aquestes condicions impedien la visibilitat completa de el terreny de joc i la pluja començava a caure en forma de calamarsa ".

A més, fa constar que "una vegada als vestidors, es persona el coordinador de seguretat de la trobada, lliurant una resolució de l'alcaldia en la qual es decreta des de les 17:14 el tancament de les instal·lacions esportives. Per tot això, decret, la suspensió definitiva de la trobada, havent esgotat tots els mitjans al nostre abast. 

El partit va ser suspès al minut 14, amb el resultat de CF La Nucia 0-0 Lleida Esportiu i devent reprendre mitjançant un servei de banda a la banda de l'àrbitre assistent no1 a l'altura de la banqueta de l'equip local (banqueta de la dreta a l'accedir a el terreny de joc), a favor de l'equip visitant. L'equip local es trobava atacant la porteria de la dreta a l'accedir a la pista de joc des dels vestidors. Adjunt resolució de l'alcaldia a el comitè de competició per correu electrònic ".

Tenint en compte les previsions meteorològiques es va descartar esperar fins avui per jugar i a partir d'ara serà la federació qui decideixi quan es reprèn el xoc.

Foto: Diario Información

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats