Lleida
6/9° C (pluja)
97% 26 km/h


AENOR certifica que bonÀrea Agrupa fa un control "excel·lent" de tot el procés productiuÉs el primer cop a l'Estat espanyol que s'otorga aquest reconeixement


La corporació bonÀrea Agrupa va recollir ahir a la ciutat de Lleida “un certificat amb un valor especial”, segons afirnà en roda de premsa el director de Relacions Públiques de la companyia, Antoni Condal. AENOR li concedia la certificació “Directe del camp”, el que segons Condal “és un eslogan real, el nostre ADN, d’un projecte que és la vida de 60 anys”.

La pionera certificació, la primera d’aquestes característiques que otorga AENOR a l’Estat espanyol, acredita que l’empresa duu a terme un exhaustiu control de tot el cicle productiu, la traçabilitat completa dels seus productes, el control i fabricació pròpia de pinsos, la integració de granges, l’elaboració pròpia dels productes alimenticis, la qualitat i seguretat alimentària, el repartimen diari, la venda directe sense intermediaris i l’estalvi degut al model productiu d’integració vertical que permet que es traslladi a la cistella de la compra del consumidor. A l’acte també va assistir el director d’AENOR per a la Regió Mediterrània, Ángel Luís Sánchez, que va manifestar que bonÀrea Agrupa “és una empresa excel·lent” i que amb aquest nou certificat “mostra la seva excel·lència en la gestió i el treball”.

La corporació en aquests moments té 506 botigues bonÀrea repartides arreu de Catalunya, la resta de l’Estat espanyol i Andorra. El sistema productiu de la companyia permet reduir els costos de producció en un 30%, la qual cosa permet segons Condal, que es traslladi a la cistella de la compra del consumidor. Del complex productiu de Guissona surten cada dia 300 vehicles amb productes de carn fresca per abastir a totes les botigues bonÀrea. L’acte de lliurament de la certificació “Directe del camp” va tenir lloc a la botiga bonàrea del carrer Pi i Margall de la ciutat de Lleida.

Amb aquesta nova certificació, bonÀrea Agrupa, ja compta amb les certificacions de Benestar Animal, Gestió de Qualitat, Gestió Ambiental i Seguretat Alimentària, entre altres i es converteix en un referent del sector agroalimentari en realitzar un model productiu i comercial únic i totalment integrat dins de l’àmbit rural amb estalvis que es traslladen a la cistella de la compra del consumidor.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats