Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Casademont s'integra al grup aragonès Costa però manté la marca i la totalitat de la plantillaL'empresa d'embotits gironina seguirà produint als seus dos centres de producció de Bonmatí i Palol de Revardit


La companyia gironina Casademont, que produeix embotits i té la seu a Bonmatí (Selva), s'ha integrat al grup aragonès Costa. Tal com ja havia anunciat Costa, tot i el canvi de mans, Casademont mantindrà la marca i la totalitat de la plantilla actual –de 201 treballadors-.

Així doncs, es culmina el procés de compra per 21,9 milions d'euros aprovat aquest estiu pel Jutjat Mercantil de Girona, en el marc d'un concurs de creditors, després que no s'hagin fet al·legacions a l'acord de compra presentat aquest estiu. L'operació ha implicat la creació de la societat Casademont 1956 Meat, participada en la seva totalitat pel grup Costa, i completa una estratègia de Costa per convertir-se en una companyia vertical. D'altra banda, Casademont també seguirà produint als seus dos centres de producció: la fàbrica central de Bonmatí i la planta Palol de Revardit (Pla de l'Estany), que ocupen 40.000 metres quadrats.

A finals de juny, Casademont va presentar un concurs de creditors al Jutjat Mercantil de Girona amb un deute de 25 milions d'euros. Només va fer oferta de compra el grup Costa, per valor de 21,9 milions d'euros –aprovada pel titular del jutjat a finals de juliol- i amb els compromisos de mantenir tant la marca com els treballadors. En els darrers cinc anys, l'empresa d'embotits havia baixat un 40% la facturació i havia reduït plantilla en més de 100 treballadors.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats