Lleida
2 / 20° C (sol)
97% 26 km/h


El Dow Jones pateix la caiguda més gran en punts de la seva històriaAprofundeix en el fort retrocés que ja va viure divendres passat


El Dow Jones d'Industrials, el principal indicador de Wall Street, va patir avui la major caiguda en punts de tota la seva història, amb un retrocés de 1.175,21 unitats.

Mai abans aquest índex s'havia deixat tants sencers en un sol dia, tot i que sí havia experimentat retrocessos més en termes percentuals.

Fins ara, la caiguda més diària en punts eren els 777 que el Dow Jones va perdre el 29 de setembre de 2008, quan en plena crisi financera al Congrés nord-americà havia rebutjat el rescat bancari proposat pel Govern, que posteriorment sí va aprovar.

Durant aquell any, l'índex va patir diverses jornades amb caigudes de més de 600 punts, que donats els nivells en què llavors es movia el mercat suposaven caigudes percentuals més grans que la d'aquest dilluns.

Avui, el Dow Jones va arribar a perdre 1.597 punts en un moment de la sessió, la qual cosa també suposa un nou màxim en caiguda intradia.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats