Lleida
-3 / 9° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El preu del lloguer creix un 24% el primer semestre en relació amb l'any passat, l'increment més alt de l'EstatBarcelona es manté com la ciutat amb la renda mensual d'habitatges més elevada de l'estat espanyol


El preu del lloguer de pisos a Catalunya el primer semestre es va situar en una renda mitjana de 982 euros al mes, cosa que va suposar un increment del 24,30% en relació amb el mateix període del 2017, segons l'informe semestral de la immobiliària 'pisos.com'. La mitjana de superfície d'un pis de lloguer a Catalunya el primer semestre es va situar en 114 metres quadrats. Aquest lloguer de mitjana de 982 euros a Catalunya se situa en el quart lloc de l'estat espanyol, liderat per la Comunitat de Madrid amb una renda de 1.395 euros al mes. La ciutat de Barcelona va registrar una mitjana del preu del lloguer el primer semestre en 1.796 euros al mes, la capital més cara de l'estat espanyol, amb un increment interanual del 17,7%.

Davant aquests forts increments del mercat de lloguer espanyol i català, Ferran Font, director d'estudis del portal 'pisos.com' ha subratllat que el creixement de les rendes de lloguer, sobretot en llocs on el lloguer residencial comparteix mercat amb el sector turístic, està registrant mensualitats que difícilment una part de la demanda pot respondre amb els seus ingressos.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats