Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El preu dels pisos de segona mà al tercer trimestre augmenta a Lleida un 0,2%El cost de l'habitatge vell puja a tots els barris de la ciutat de Barcelona menys a les Corts


El preu de l'habitatge de segona mà a Catalunya el tercer trimestre se situa en una mitjana de 2.507 euros el metre quadrat, l'1,7% més que en el mateix període de l'any passat, segons l'últim informe de 'l'Índex Immobiliari Fotocasa'. Un preu que està un 35,6% per sobre dels 1.849 euros el metre quadrat de mitjana a l'estat espanyol.

El preu dels pisos de segona mà a Catalunya encara està un 35,1% per sota del màxim històric a què va arribar al desembre del 2017 (3.864 euros). Catalunya és la tercera autonomia de l'Estat amb el preu dels pisos de segona mà més alt , per darrere del País Basc i de la Comunitat de Madrid. A la ciutat de Barcelona el preus van pujar a tots els barris menys a les Corts ( -2,4%).

El preu de l'habitatge de segona mà a Catalunya creix a totes les demarcacions territorials però sobretot a Barcelona, on la mitjana a les comarques barcelonines se situa al tercer trimestre en 3.000 euros el metre quadrat, un increment del 3,1% en relació amb el mateix període de l'any passat. Després de Barcelona se situen les comarques gironines amb 1.873 euros, el 2,2% més, Tarragona amb 1.493 euros, l'1,2% més i finalment Lleida amb 1.154 euros, el 0,2% més.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats