Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els preus dels pisos a Lleida es mantenen estables malgrat la millora del sector i la demandaEls API diuen que els compradors no poden pagar quantitats “desorbitades” perquè “els sous encara no s’han recuperat”


El preu de l’habitatge acabat, tant del nou com del de segona mà, es continua mantenint estable a les comarques de Lleida i en alguns casos encara té tendència a la baixa. El president dels Agents de la Propietat Immobiliària (API) a Lleida, Josep Maria Esteve, va afirmar ahir a LA MAÑANA que malgrat que hi ha més demanda de pisos i més activitat constructiva a la demarcació de Lleida, els preus dels habitatges no han tendit a augmentar.

“Venim d’una època que hi havia preus desorbitats i en aquests moments els sous de la gent encara no s’han recuperat, per tant, els preus dels habitatges s’estan mantenint estables”, manifestà.

Tot i que en aquests moments la situació immobiliària a la demarcació ha millorat “el nombre d’operacions no és exagerat”, si bé torna a repuntar després d’anys d’aturada, en gran part perquè els bancs tornen a concedir crèdits. Les comarques de Lleida van viure el seu boom immobiliari entre els anys 2000 i 2006, quan es van construir miles de pisos i es van vendre a preus molt elevats.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats