Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


Els sindicats majoritaris a Catalunya anuncien mobilitzacions contra el "despropòsit judicial" de l'impost d'hipotequesCCOO, UGT i USOC critiquen l'actuació del ple del Tribunal Suprem i demanen "majors controls democràtics" al poder judicial


Els sindicats majoritaris a Catalunya es mobilitzaran en protesta per l'actuació del ple de la Sala Tercera del Tribunal Suprem, que dimarts va acordar tornar a la jurisprudència anterior que determina que l'impost d'hipoteques l'ha de pagar el client. CCOO, UGT i la USOC han criticat que és un "despropòsit judicial" que ha "posat en entredit la independència dels jutges" i han demanat "majors controls democràtics" al poder judicial.

En una atenció als mitjans aquest dimecres, els secretaris generals de CCOO i UGT a Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, han dit que les organitzacions socials de Catalunya han de "donar una resposta important al carrer" el "més àmplia possible". Per la seva banda, la secretària general de la USOC, Maria Recuero, ha afegit que cal una "resposta forta" al Congrés dels Diputats.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats