Lleida
5 / 18° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Ikea obre un punt de recollida a LleidaAmb format de Click & Collect per a comandes realitzades en botiga o en compra en línia


IKEA presenta avui l'obertura d'un punt de recollida a Lleida amb l'objectiu d'estar més a prop dels seus clients de la província. El nou centre, obert amb format de Click & Collect, atendrà els consumidors que acudeixin a ell per recollir les comandes que hagin fet a través del servei de compra en línia o en la botiga IKEA Saragossa.

L'objectiu final: millorar la qualitat i el preu dels serveis i escurçar temps de lliurament. El preu del servei de lliurament en el punt serà de 29 €.

Laia Andreu, directora d'IKEA Saragossa, comenta: "L'obertura d'aquest nou punt de contacte amb els nostres clients de Lleida respon directament a l'interès per donar resposta a les seves necessitats i desitjos pel que fa a proximitat i accessibilitat. Volem estar on ells ens reclamen, ser més eficaços i assequibles en els nostres serveis de transport, i per descomptat, seguir ajudant-los a gaudir d'un millor dia a dia a casa ".

La companyia continua així avançant en el seu procés de transformació digital, que considera clau per seguir adaptant-se a les necessitats del client i que suposa el pas d'un model de botigues tradicionals a un model d'omnicanalitat on a més de seguir comptant amb botigues tal com es coneixen avui, preveu nous punts de trobada, connectant tots ells com un únic IKEA. L'objectiu final és que el 80% de la població arribi a tenir un punt de contacte IKEA a menys d'una hora en cotxe.

Aquest punt de recollida estarà gestionat per una de les empreses col·laboradores externes amb què IKEA compte per als serveis de transport, instal·lació i muntatge, i que van ser escollides mitjançant concurs a l'octubre. En aquest cas serà Sama Logística.

Aquest concurs va suposar un canvi estratègic en aquests serveis amb l'objectiu de millorar l'experiència de compra, la qualitat, ser més eficaços i donar resposta al creixement que ha motivat la compra en línia.

Més informació sobre el punt de recollida Lleida: Direcció: CIM Lleida - Vial E, Parc. 8, Nau 8.5. Polígon Industrial Camí dels Frares - 25191, Lleida. Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 19.00 h.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats